Inbouwspots + verwarming + zoldertrap

Inbouwspots overal te vinden in alle vormen, maten en kleuren. Maar allemaal voor in valse plafonds, en niet voor in welfsels!! Om in welfsels te kunnen blijven zitten zijn er namelijk bladveren nodig die de spot stevig vastklemmen, in plaats van springveren die boven het vals plafond grijpen. Uiteindelijk toch goedkope spots gevonden op een hollandse webshop. Donderdag voor kerstmis besteld, dinsdag binnen.

De boiler, pomp + mengkraan, collectoren en boiler moest ik nog verbinden met koperen leidingen.

Brander en expansievat

Collectoren vloerverwarming en radiatoren

Boiler en ketel

De rookafvoer aangesloten

Als de mannen van Eandis zo vriendelijk willen zijn om eens langs te komen voor de gas, kunnen we eindelijk verwarmen! (Had ik de gas maar een half jaar op voorhand aangevraagd ipv 3 maand…) Al een chance heeft het nog bijna niet gevrozen deze winter.

In’t boekske van de Gamma stond een goeikoop zolderluik. Dus dan gaan we dat maar halen en even installeren he.

Nog een beetje aanwerken met gyproc want het gat was te groot.

En zo ziet dat er uit als het open staat.

This entry was posted in Bouw. Bookmark the permalink.