Dakbedekker + voegen

Het resultaat van onze voegwerken mag er zijn. Voor de geinteresseerden: 1 deel zavel, 3 delen wit zand en 1 deel witte cement.

De dakbedekker is ook van start gegaan. De goten hangen er en de meeste panlatten zijn geslagen.

En het resultaat mag er zeker zijn. De dakpannen (Terreal Giverny leikleur) zijn plat zodat ze een beetje het uiterlijk van leien geven. Maar dan wel voor de prijs van een gewone dakpan.

This entry was posted in Bouw. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dakbedekker + voegen

 1. Bouwmatch says:

  Beste Maarten & Heidi,

  Eerst en vooral proficiat met jullie bouwavontuur! Ziet er mooi uit! Zoals jullie wellicht reeds hebben opgemerkt, kan de zoektocht naar een bereidwillige en geschikte vakman een helse opdracht zijn. Vandaar dat ik jullie even kort onze diensten wil toelichten.

  Bouwmatch.be biedt de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare vakman voor zijn of haar karwei, renovatie, bouw- en verbouwproject.

  Plaats gratis je bouwopdrachten op http://www.bouwmatch.be. en word gecontacteerd door één of meerdere gemotiveerde en bekwame vakmannen uit jouw buurt.

  Bouwmatch.be biedt jou volgende voordelen:

  -Laat de vakmannen zelf met jou contact opnemen
  -Je wordt enkel benaderd door bereidwillige en gemotiveerde vakmannen
  -Kortere reactietijden
  -Beste prijs door het verkrijgen van meerdere offertes
  -Geen bedrijvengidstoestanden met uitblijvende reacties
  -Vrijblijvend want jij beslist
  -Gratis

  Als het jullie wat lijkt, dan horen we het wel.

  Nog veel succes!

  Met vriendelijke groet,
  Kristof Segers
  Bouwmatch

 2. Hoffmann Tina says:

  Hallo,

  Wij gaan bouwen in Diest en ik vind julli e dakpannen heel mooi. Ik heb ook gekeken voor leien, maar vanwege de kostprijs toch niet haalbaar. Waar hebben jullie de dakpannen gehaald?

  Mvg
  Tina

  • maarten says:

   Tina,

   Onze dakbedekker heeft zijn materiaal zelf gekocht. Ik weet dus niet waar hij ze vandaan gehaald heeft, of wat het gekost heeft.
   Terreal heeft ook nog de rully reeks. Die zijn iets kleiner dan deze dacht ik. Misschien ook te overwegen voor jullie. Ik ben zelf heel tevreden over deze pannen.

 3. michael says:

  dag wij zijn jonnge dakwerkers en we moeten dezelfde pannen gaan zetten maar ze zijn nog niet geleverd en we weten de latafstand niet kunnen julie ons mischien helpen ?

Comments are closed.