About

Wij zijn Maarten en Heidi, en wij dromen van een eigen huis. Via deze blog kan je ons avontuur volgen.

Het begon allemaal nadat we onze eerste grote stap hadden gezet om  samen gaan te wonen. Na een tijdje een huis gehuurd te hebben droomden we van ons eigen plekje. In eerste instantie wilden we een huis kopen. Maar na een tijdje rond te kijken en hard geschrokken te zijn van de prijzen, besloten we om zelf ons droomhuis te bouwen.

Na een korte zoektoch op het internet vonden we 2 architecten waarmee we een afspraak maakten. Bij Geert van Hamme hadden we meteen een goed gevoel, dus we besloten dan ook om hem een voorontwerp te laten maken.

Om meer te kunnen sparen gaan we tijdens de bouw op onze grond wonen in een tijdelijke woning. Hiermee sparen we een pak geld uit dat we anders kwijt zouden zijn aan de huur.

2 Responses to About

 1. Danny Nickmans says:

  Beste,

  We zouden graag bij jullie op de werf willen komen kijken, en ook om een paar informatieve vragen te stellen. Is dit voor jullie mogelijk?
  We hebben een bouwgrond gekocht en we zijn ook aan het zien om een tijdelijke woonst op de werf te plaatsen. We hadden jullie graag gevraagd hoe jullie het geregeld hebben met de domiciliëring adres?

  Groeten vanuit Limbrug,
  Danny & Hafida

  e-mail: danny.nickmans@lambrechts.eu

 2. Buys Leen says:

  Beste,

  Wij Zijn ook van plan om dit jaar te gaan bouwen en zijn op zoek naar een tijdelijke woonst.
  Graag hadden wij de prijs van de woonunits geweten.

  Groetjes Leen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*