Het nieuwe avontuur

Dag allemaal!

Wij zijn Maarten en Heidi, en wij dromen van een eigen huis. Via deze blog kan je ons avontuur volgen.

Het begon allemaal nadat we onze eerste grote stap hadden gezet om  samen gaan te wonen. Na een tijdje een huis gehuurd te hebben droomden we van ons eigen plekje. In eerste instantie wilden we een huis kopen. Maar na een tijdje rond te kijken en hard geschrokken te zijn van de prijzen, besloten we om zelf ons droomhuis te bouwen.

De plaats waar het allemaal gaat gebeuren: Een lapje grond van 1056 m² vlak tegen het centrum van Vorselaar in een rustige wijk.

Na een korte zoektocht op het internet vonden we 2 architecten waarmee we een afspraak maakten. Bij Geert van Hamme hadden we meteen een goed gevoel, dus we besloten dan ook om hem een voorontwerp te laten maken.

Om meer te kunnen sparen gaan we tijdens de bouw op onze grond wonen in een tijdelijke woning. Hiermee sparen we een pak geld uit dat we anders kwijt zouden zijn aan de huur.

This entry was posted in Bouw. Bookmark the permalink.